Ιδέες Δώρων για να “ξετυλίξεις” τη χαρά - SPK Elna

Η περίοδος των γιορτών έφτασε και όπως κάθε χρονιά συνοδεύεται από την επιθυμία μας να προσφέρουμε δώρα στους αγαπημένους μας!

 

Δυσκολεύεσαι και φέτος να διαλέξεις δώρο;

Είτε ψάχνεις το ιδανικό δώρο για τον συγγενή, τον φίλο ή για ένα ξεχωριστό άτομο σου έχουμε ετοιμάσει προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν και θα σε βοηθήσουν να βρεις την καλύτερη επιλογή.

 

Ιδέες Δώρων για να “ξετυλίξεις” τη χαρά! -SPK Elna

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

 

Όλοι μας απολαμβάνουμε ένα καθαρό σπίτι, είναι όμως και αυτοί που βρίσκουν ικανοποίηση στη σχολαστική τακτοποίηση του χώρου τους με κάθε λεπτομέρεια.

1. Ασύρματη Σκούπα Stick

Μια καλή σκούπα είναι το πιο must εργαλείο της καθημερινότητας. Σίγουρα λοιπόν μια Ασύρματη Σκούπα Stick 2 σε 1 σκούπα & σκουπάκι χειρός θα είναι ένα πρακτικό Χριστουγεννιάτικο δώρο. Με πληθώρα αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα βουρτσάκια για τον καθαρισμό εις βάθος χαλιών και δαπέδων, απορροφητικότητα που δεν συγκρίνεται με τις συμβατικές σκούπες, είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει τον τρόπο που καθαρίζετε έως τώρα.

2. Σκούπα Ρομπότ

Το ιδανικότερο δώρο για τους πολυάσχολους high-tech που δεν θέλουν να μένει πίσω το καθάρισμα του σπιτιού αλλά και να μην χάνουν χρόνο. Η σκούπα ρομπότ αναλαμβάνει το καθάρισμα για σένα, πηγαίνει όπου χρειάζεται και αποφεύγει ό,τι πρέπει ενώ εσύ απολαμβάνεις τον χρόνο σου.

 

Ιδέες Δώρων για να “ξετυλίξεις” τη χαρά! -SPK Elna

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ

 

Η μαγειρική θέλει μεράκι και έμπνευση! Κάνε δώρο στους αγαπημένους σου που όλο ψάχνουν νέες συνταγές μια συσκευή κουζίνας που θα τους <<λύσει>> τα χέρια. 

1. Must-have: Air Fryer! 

Ότι πιο πρακτικό σε σύγχρονη συσκευή, καθώς απολαμβάνεις νόστιμα φαγητά γρήγορα και υγιεινά χρησιμοποιώντας ελάχιστο ή και καθόλου λάδι.

Το φαγητό μαγειρεύεται  μέσω της κυκλοφορίας του θερμού αέρα παρέχοντας πεντανόστιμο φαγητό με λιγότερες θερμίδες.

2. Πολυμηχάνημα για ροφήματα και σούπες.

Ένα δώρο πολυεργαλείο με αμέτρητες δυνατότητες όπως smoothies, μιλκσέικ, ζεστές σούπες, σάλτσες και πολλά άλλα.

3. Παρασκευαστής βάφλας

Και ποιος δεν θέλει να έχει αφράτες βάφλες; Ψάχνεις μια πιο απλή ιδέα για δώρο μια συσκευή για βάφλες που διασφαλίζει την τέλεια θερμοκρασία στο ψήσιμο  είναι σίγουρα κάτι που θα εκτιμηθεί από όλους.

4. Μίξερ με Κάδο

Μια κλασική και αγαπημένη συσκευή κουζίνας για ζύμωμα ή χτύπημα συστατικών για αλμυρές και γλυκές συνταγές είναι ό,τι χρειάζεσαι στη κουζίνα σου! Με μια συσκευή για να κάνεις ότι με τρεις, ο ιδανικός σύμμαχος για τις απαιτητικές αναμίξεις στην κουζίνα. 

5. Καφετιέρα Φίλτρου

Μήπως η φίλη σου είναι coffee lover; Τότε μια ντιζαϊνάτη καφετιέρα φίλτρου είναι το ιδανικό δώρο για εκείνη. 

 

Ιδέες Δώρων για να “ξετυλίξεις” τη χαρά! -SPK Elna

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΥΟΥΛΙΑΡΗ ΦΙΛΟ

 

Ένα ζεστό σπίτι πρέπει να είναι βασικό στοιχείο της καθημερινότητας για όλους. Κάνοντας δώρο μια ηλεκτρική συσκευή θέρμανσης προσφέρεται θαλπωρή και ευεξία στους αγαπημένους σας καθώς τους βοηθάτε να μειώσουν το κόστος θέρμανσης.

1. Ηλεκτρική Κουβέρτα

Ετοιμάσου για μοναδική εμπειρία ύπνου! Λόγω της πρακτικότητας τους, οι ηλεκτρικές κουβέρτες αποτελούν το πιο δημοφιλή Χριστουγεννιάτικο δώρο.Με την ηλεκτρική κουβέρτα θα απολαύσεις έναν βαθύ, ζεστό ύπνο χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεσαι τη κατανάλωση ρεύματος. Απομακρύνει την υγρασία από το στρώμα και τα σεντόνια, καθώς και ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους και, πόνους που σχετίζονται με την αρθρίτιδα και την ισχιαλγία .

2. Αερόθερμο - Ανεμιστήρας 2σε1

Κάντε ένα απίστευτα πρακτικό δώρο και προσφέρεται στα αγαπημένα σας άτομα ζέστη και θαλπωρή τον χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι.

Μια ηλεκτρική συσκευή που ενσωματώνει λειτουργία κρύου και ζεστού αέρα συνδυάζοντας αποδοτικότητα, άνεση και ασφάλεια ,με οθόνη αφής και πρακτικό τηλεχειριστήριο. 

 

Ιδέες Δώρων για να “ξετυλίξεις” τη χαρά! -SPK Elna

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΡΟ-ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

Είτε ψάχνεις δώρο για το νιόπαντρο ζευγάρι φίλων σου είτε για τον νέο φοιτητή της οικογένειας είτε για έναν επαγγελματία στον τομέα της φιλοξενίας, οι συσκευές σιδερώματος αποτελούν ένα δώρο που θα το χρησιμοποιούν για χρόνια προσφέροντας ευκολία και ξεκούραση στην καθημερινότητα τους.

1. Ατμοκαθαριστής Ρούχων

Ένα μικρό αλλά πολύ εύχρηστο δώρο για το σπίτι ή το ταξίδι που εξουδετερώνει τις οσμές και δίνει φρεσκάδα στα ρούχα.

2. Πρέσα Σιδερώματος

Ένα δώρο αξίας-επένδυση για το νοικοκυριό ή την επιχείρηση που αλλάζει τελείως το σιδέρωμα με ασύγκριτα πλεονεκτήματα και δυνατότητες.

Μειώνουν το χρόνο σιδερώματος στο μισό σε σχέση με τα συμβατικά σίδερα εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια στην καθημερινότητα και στο λογαριασμό του ηλεκτρικού.

Extra Bonus: Συνδύασε την με τη βάση πρέσας η οποία χάρις το ρυθμιζόμενο ύψος της επιτρέπει να τη χρησιμοποιείς είτε σε όρθια στάση είτε καθιστά.

 

Ιδέες Δώρων για να “ξετυλίξεις” τη χαρά! -SPK Elna


Μην ξεχάσετε αυτές τις Γιορτές:
Ό,τι δώρο και αν επιλέξετε, χαριστε το με αγάπη στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Εδώ θα βρείτε τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές από την SPK Elna.