ΤΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΗ; 

Τι εξετάζουν οι επισκέπτες πριν κάνουν κράτηση;

Ασχολείστε με τον τουρισμό και θέλετε να μάθετε τι ποιά είναι τα πρώτα πράγματα που εξετάζουν οι επισκέπτες; Τα 5 βασικότερα πράγματα που εξετάζει ένας επισκέπτης πριν κλείσει την διαμονή του είναι η τοποθεσία, η τιμή, οι αξιολογήσεις, οι παροχές / οι υπηρεσίες και οι φωτογραφίες του χώρου διαμονής τους. Εάν έχετε μία τέτοιου είδους επιχείρηση, διαβάστε αναλυτικά τους παρακάτω βασικούς παράγοντες.

Τοποθεσία και Τιμή

Οι πελάτες δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην τοποθεσία που βρίσκεται το ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο διαμέρισμα σας, καθώς επιθυμούν να έχει εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα ή σε τοποθεσίες που θέλουν να επισκεφθούν, όπως μία παραλία ή ένα γραφικό λιμάνι. Επιπλέον, πολλοί πελάτες επιθυμούν προσιτή τιμολόγηση ή αλλιώς value for money επιλογές, καθώς υπάρχει μεγάλη ευαισθητοποίηση προς την τιμή λόγω των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν.

Κριτικές και Αξιολογήσεις

Με την νέα τάση της συνεχής πληροφόρησης οι πελάτες πλέον αναζητήσουν πάντα για αξιολογήσεις πριν κάνουν οποιαδήποτε επιλογή. Είναι αναγκαίο να έχετε θετικές κριτικές σε ιστοσελίδες και εφαρμογές αξιολογήσεων, όπως Tripadvisor για να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες σας και την ποιότητα διαμονής προτού κάνουν την κράτηση τους. Είναι σημαντικό να προσφέρετε στους πελάτες σας μία ευχάριστη εμπειρία, και ο χώρος να είναι απόλυτα καθαρός και περιποιημένος, ώστε μέσα από την αξιολόγηση τους, να προωθήσουν θετικά την εικόνα της επιχείρησης σας.

Παροχές και Υπηρεσίες

Έχοντας πια διαβάσει τις κριτικές της επιχείρησης σας, οι πελάτες σας θα κοιτάξουν στη συνέχεια τις υπηρεσίες που παρέχετε. Αυτό που θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, είναι εάν προσφέρετε το κάτι παραπάνω, όπως για παράδειγμα υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος για πελάτες που επιθυμούν παραπάνω φροντίδα των ρούχων τους, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πολύ εύκολο για εσάς έχοντας την επαγγελματική πρέσα σιδερώματος Turbo Pro.

Εικόνες και Περιγραφή

Εξίσου σημαντικό με το κείμενο πληροφόρησης είναι και η εικόνα που το συνοδεύει. Είναι η πρώτη εντύπωση που τραβάει την προσοχή των πελατών σας, επομένως πρέπει να φροντίσετε οι φωτογραφίες που παίρνετε να είναι προσεγμένες. Ένα καθαρό, προσεγμένο δωμάτιο, με καλοσιδερωμενα σεντόνια και κουρτίνες και φυσικό φωτισμό που να το αναδεικνύει, θα σχηματίσει μία θετική εικόνα στο μυαλό των πελατών σας και θα τους οδηγήσει να κοιτάξουν την επιχείρηση σας.

Η επιλογή της διαμονής εξαρτάται από τον συνδυασμό των παραπάνω παραγόντων, όμως αυτό που θα οδηγήσει τον πελάτη στην δική σας επιχείρηση αντί για του ανταγωνιστή είναι η παροχή υπηρεσιών που προσφέρουν κάτι μοναδικό που να σας ξεχωρίζει. Ένα καλά προσεγμένο δωμάτιο, μπορεί να γίνουν ο καθοριστικός παράγοντας που θα κάνει τους πελάτες σας να σας επιλέξουν και να σας αξιολογήσουν θετικά. Μπορείτε να βρείτε στην Ιστοσελίδα μας ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα για την επιχείρηση σας, με Ελβετικές προδιαγραφές και 5 χρόνια εγγύησης.