ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ 📞 210 924 9706

Οδηγός Συντήρησης Elnapress

Πώς να καθαρίσω την πλάκα σιδερώματος;

Πρώτα ανεβάστε την θερμοκρασία στον μέγιστο βαθμό για 5-8 λεπτά, μετά σβήνετε την πρέσα και αφαιρείτε το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος.

Αναποδογυρίζετε την πρέσα έτσι ώστε να βλέπετε την πλάκα σιδερώματος και λειώνετε το stick καθαρισμού πάνω στα μέρη που είναι βρώμικη.

Μετά καθαρίζετε με ένα καθαρό βαμβακερό πανί τα σημεία που λειώσατε το stick καθαρισμού και επαναλαμβάνετε την διαδικασία μέχρι να γίνει η πλάκα καθαρή.

Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη φθορά στην πλάκα σιδερώματος, προσφέρουμε την επιλογή επαγγελματικού καθαρισμού με ειδικό τριβείο. Μάθετε περισσότερα για την καινούργια προσφορά service.

 

Πόσο συχνά πρέπει να πλένω τα πανιά σιδερώματος;

Ο μέσος όρος πλύσης είναι κάθε 1-2 εβδομάδες ανάλογα με την χρήση.

Όταν το πανί πρέσας σιδερώματος αρχίζει να κιτρινίζει, πρέπει να το πλύνετε στους 40-50 βαθμούς. Έτσι θα διατηρηθεί για το μέγιστο χρονικό διάστημα και δεν θα λερώσει τα καθαρά ρούχα που σιδερώνετε.

 

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω τα πανιά σιδερώματος και αφρολέξ;

Ο μέσος όρος αντικατάστασης του πανιού και αφρολέξ είναι περίπου 1 φορά το τρίμηνο.

Είναι σημαντικό να αντικαταστήσετε το πανί σιδερώματος και το αφρολέξ όταν φθαρούν για να μην κιτρινίσετε τα ρούχα σας.

Για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, έχουμε σε προσφορά ένα μικρό πακέτο ανταλλακτικών για πρέσες με μονή επιφάνεια σιδερώματος και ένα μεγάλο πακέτο ανταλλακτικών για πρέσες με διπλή επιφάνεια σιδερώματος.

 

Πόσο συχνά χρειάζεται να κάνω service την πρέσα μου;

Το πόσο συχνά χρειάζεται service η πρέσα σας καθορίζεται από την χρήση της.

Ενδεικτικά, άμα χρησιμοποιείτε την πρέσα σε εβδομαδιαία βάση, για να εξασφαλίσετε την μακροζωία της, προτείνουμε να κάνετε ένα γενικό service κάθε 5 χρόνια.

Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση ή διευκρίνιση καλέστε μας στο 210 924  97 06!