5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΠΡΕΣΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ

Πρέσα Σιδερώματος "SPK Turbo Max"

Τι είναι πρέσα σιδερώματος; 

Η πρέσα σιδερώματος είναι μια ηλεκτρική συσκευή που μειώνει δραματικά τον χρόνο σιδερώματος και προσφέρει εξαιρετική εργονομία και εξοικονόμηση χρημάτων
Η αυτόματη πίεση της πρέσας σιδερώματος σου επιτρέπει να σιδερώνεις ταυτόχρονα μεγάλες επιφάνειες υφάσματος ή και πολλά τεμάχια μαζί (όπως μπλουζάκια, σεντόνια, πετσέτες, βρεφικά ρουχαλάκια κ.α.). 
Η χρήση της είναι απλή. Επιλέγεις τη θερμοκρασία ανάλογα με το ύφασμα που σιδερώνεις, κατεβάζεις την πλάκα και το ύφασμα είναι έτοιμο! 
Το σιδέρωμα με πρέσα σιδερώματος προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που επιλέγουν αυτή τη συσκευή σιδερώματος.

Πρέσα Σιδερώματος "SPK Turbo Max"

Ποίοι είναι οι βασικοί λόγοι για να επιλέξεις Πρέσα Σιδερώματος;

1. Εξοικονόμηση χρόνου

Η εικόνα των μαζεμέν ων ρούχων που περιμένουν να σιδερωθούν είναι αρκετή για να μας αποθαρρύνει, ειδικά μετά από μια απαιτητική μέρα στη δουλειά. 
Με τη χρήση πρέσας ο χρόνος σιδερώματος μειώνεται δραστικά, μιας και 3 ώρες σιδερώματος με συμβατικό σίδερο ισοδυναμούν με λιγότερο από 1 ώρα σιδερώματος με πρέσα! 
Η ικανότητα της να σιδερώνει μεγάλες επιφάνειες υφάσματος με ένα μόνο πάτημα και τις δυο πλευρές του υφάσματος, την κάνει ιδανική για υφάσματα όπως σεντόνια και κουρτίνες αλλά και για ταυτόχρονο σιδέρωμα πολλών ρούχων εξοικονομώντας ασύγκριτα περισσότερο χρόνο σε αντίθεση με άλλους τρόπους σιδερώματος.

2. Ξεκούραστη χρήση σε καθιστή θέση

Η όρθια στάση σώματος κατά τη διάρκεια του σιδερώματος μπορεί να γίνει αρκετά επίπονη και κουραστική για τη μέση και τα πόδια. 
Σε περίπτωση που ο όγκος των ρούχων είναι μεγάλος και χρονοβόρος η διαδικασία δεν είναι καθόλου ευχάριστη και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα παρατήσουμε!
Η πρέσα διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος δίνοντάς σου τη δυνατότητα να σιδερώσεις σε καθιστή στάση χωρίς την ανάγκη να ασκείς πίεση, κάνοντας το σιδέρωμα απολαυστικό και ξεκούραστο. 

Πρέσα Σιδερώματος "SPK Turbo Max"

3. Εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος

Με τη χρήση πρέσας σιδερώματος μπορείς να δεις και σημαντικές μειώσεις στην ενεργειακή κατανάλωση, καθώς ο χρόνος που χρειάζεται για να σιδερωθούν τα ρούχα είναι ελάχιστον μπροστά στο χρόνο που θα χρειαζόταν με ένα συμβατικό σίδερο ή ένα σύστημα σιδερώματος.

4. Ασφαλές σιδέρωμα για αποφυγή ατυχημάτων

Για την αποφυγή ατυχημάτων κατά το σιδέρωμα είναι σημαντικό οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε να είναι εξοπλισμένες με σύστημα ασφαλείας. 
Η αυτόματη διακοπή λειτουργίας των πρεσών Turbo Max και Turbo Pro εξασφαλίζει την παύση της θέρμανσης σε περίπτωση που η συσκευή παραμείνει αχρησιμοποίητη για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα για την αποφυγή πρόκλησης βραχυκυκλώματος ή υπερθέρμανσης. 
Σημαντικό στοιχείο μιας πρέσας είναι επίσης το κλείδωμα ασφαλείας για την αποφυγή ακούσιου ανοίγματος και για την ασφαλή μεταφορά της.
 

Πρέσα Σιδερώματος "SPK Turbo Max"

5. Επιλογή χρήσης ατμού για τέλειο αποτέλεσμα

Οι σύγχρονες πρέσες παρέχουν την επιλογή του τρόπου σιδερώματος που ταιριάζει σε κάθε ύφασμα με ή χωρίς τη χρήση ατμού. 
Η χρήση ατμού (με απιονισμένο νερό πάντα για να αποφύγουμε τα άλατα) δεν είναι απαραίτητη, καθώς η αυτόματη πίεση που ασκεί η πρέσα είναι στα 50 κιλά. Σε περίπτωση ειδικών υφασμάτων, όπως τα λινά, μπορεί να γίνει χρήση ατμού για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. 
Οι πρέσες σιδερώματος Turbo Max και Turbo Pro διαχέουν ομοιόμορφα τον ατμό σε όλο το μήκος των υφασμάτων επιτυγχάνοντας την καλύτερη αποστείρωση είτε επιλέγεται η χρήση ατμού είτε όχι. 
 
Πρέσα Σιδερώματος "SPK Turbo Max"
 
EXTRA TIP: Είναι πολύ σημαντικό όταν επιλέξεις να επενδύσεις σε μία τέτοια ηλεκτρική συσκευή να λάβεις υπόψη σημαντικούς παράγοντες όπως η εγγύηση, το service και την αμεσότητα εξυπηρέτησης
Η εταιρεία SPK Elna βρίσκεται πάντα δίπλα σου εδώ και 40 χρόνια, προσφέροντας  στην ελληνική αγορά πρέσες υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας με 5 χρόνια εγγύηση και εξειδικευμένο service.
 
Εδώ θα βρεις τις πρέσες σιδερώματος από την SPK Elna.